Dit spotgoedkope serum laat jouw wallen in 2 minuten verdwijnen!

Dit spotgoedkope serum laat jouw wallen in 2 minuten verdwijnen!

Wie kent het niet. Je staat na een net iets te korte nacht voor de spiegel en het eerste wat je ziet zijn je wallen… Een poedertje en make-upje kunnen je hier vaak al een beetje vanaf helpen, maar toch zie je er niet zo fris en wakker uit als je zou willen… Dat is vanaf nu verleden tijd, want wij hebben de gouden tip voor jou om dit op te lossen!

Er is namelijk een nieuw oogserum op de markt gebracht dat je binnen twee minuten van je wallen en donkere kringen afhelpt! En het beste is nog… Je koopt het gewoon bij Kruidvat voor maar € 5,29! Het Instant Effect Eye Serum is door Kruidvat zelf ontwikkeld en komt in de vorm van ampullen en behoort tot de Skin Science lijn. Wat ook heel handig is: je kunt de ampullen weer afsluiten, waardoor je met een ampul meerdere dagen kunt doen!

Diverse van onze redactieleden hebben het serum al getest na bijvoorbeeld een te kort nachtje door een iets te gezellig feestje, een gebroken nacht door een huilende baby of gewoon als extra mooimaker voor een feestje en iedereen is even enthousiast!

Hoe werkt het?

Knijp een dosis ter grootte van een rijstkorrel op je vinger en klop het zachtjes op de oogcontour onder het oog (indien gewenst kan het ook daarboven). Let op: wrijf niet, maar klop het echt zachtjes in. Na ongeveer één minuut voelt het alsof je wallen echt strak getrokken worden en na twee minuten zijn je wallen én donkere kringen zo goed als verdwenen! Hierna kun je indien gewenst je make-up opdoen. Tijd om te stralen!

Je kunt het Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum kopen op www.kruidvat.nl, maar ook in alle Kruidvat winkels.