Doei droge lippen! Met deze heerlijke scrub zeg je ze vaarwel

Doei droge lippen! Met deze heerlijke scrub zeg je ze vaarwel

Er is niets vervelender dan droge lippen! Zelfs als je de hele dag blijft smeren met diverse lippenbalsems, waarvan je er ondertussen 100 bezit, blijven je lippen superdroog. Ben jij ten einde raad en heb je werkelijk al alles geprobeerd? Dan hebben wij een product gevonden waarmee je voorgoed vaarwelzegt tegen droge lippen!

We kunnen ondertussen wel concluderen dat het gebruiken van lippenbalsems het probleem van droge lippen niet oplost voor de meeste mensen. Natuurlijk krijg je er op korte termijn zachte lippen van, maar op lange termijn worden je lippen vaak alleen maar droger.100%NL Magazine PUPA Milano

In plaats van je lippen te bedelven onder de lippenbalsem, kun je je lippen beter één keer per dag scrubben met een zachte scrub! Zelf vinden wij de Unexpected Beauty Lip Scrub van PUPA Milano heerlijk. Deze scrub verzacht je lippen met microkorrels van natuurlijke suikerkorrels, waardoor je lippen weer gaan stralen! Deze kleine lipscrub breng je gemakkelijk aan met de applicator en heeft een perfect formaat om overal mee naartoe te nemen!

Na het scrubben van je lippen kun je ervoor kiezen om au naturel de deur uit te gaan, of je lippen te voorzien van een lekker kleurtje! Bij dit prachtige lenteweer hoort natuurlijk een lekker lentekleurtje. De Unexpected Beauty Lip Gloss van de nieuwe lentecollectie van PUPA Milano geven je lippen een glanzend kleurtje die nooit plakkerig aanvoelt! En hij komt in drie hele leuke roze tinten. Naast dat je stralend de deur uitgaat, zorgt de lip Gloss er ook voor dat je minder vaak aan de velletjes van je lippen plukt. Dit zorgt er namelijk voor dat je lippen nóg droger worden. Win win!

Mocht je net als ons geen genoeg kunnen krijgen van deze lipscrub- en Gloss van PUPA Milano die je lippen doen stralen, dan kun je je lentelook afmaken met de andere prachtige producten van de nieuwe lentecollectie! Je stelt je hele nieuwe lentelook gemakkelijk samen op pupa.nl.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Care Cosmetics.