100%NL Magazine AFAS

Drie dingen die je nog niet wist over AFAS Live!

Je kent AFAS Live vast al van de optredens van Wolter Kroes, het Gouden Televizier-Ring Gala en straks Wesly Bronkhorst (ja, die van Kom allemaal maar in mijn armen). Maar wist je ook dat AFAS Software er jaarlijks zo'n vijfduizend mensen een gratis VIP-avond geeft? En dat er een podium voor onbekend Nederlands talent is?

Loungen in de VIP-ruimte

AFAS Live dankt haar naam aan haar sponsor AFAS Software. En dan denk je misschien: wat moet een softwareleverancier met een concertzaal? Natuurlijk onze naamsbekendheid vergroten. Maar vooral ook mensen een onvergetelijke avond geven. We houden namelijk van leuke dingen bij AFAS. Dat is waarom we alle niet-leuke dingen, zoveel mogelijk automatiseren.
Ben je klant bij AFAS? Dan leggen we je enorm in de watten bij AFAS Live of AFAS Circustheater, compleet met diner, drankjes en loungen in de VIP-lounge. Dat doen we op jaarbasis voor zo’n vijfduizend gasten. AFAS Live is bovendien gaaf voor onze medewerkers. Zij mogen er één keer per jaar gratis en voor niks naartoe!

Zaal vol nieuwe collega’s (bijna dan)

AFAS Live helpt ons ook nog eens aan nieuwe collega’s. Dat zit zo: AFAS is een gevoel. Het heeft te maken met onze waarden familie, gek, vertrouwen en doen. Die ervaar je bij ons op kantoor, maar zeker ook bij AFAS Live! Het gebeurt regelmatig dat iemand een concert bezoekt zó enthousiast wordt, daarna een bezoekje brengt aan werkenbijafas.nl en daarna solliciteert.

Podium voor Nederlands talent

Talent en energie. Daar gaat het allemaal om bij AFAS Live. Of het nu voor klanten, collega’s of mogelijke nieuwe medewerkers is. Én het gaat natuurlijk om talent voor muziek. Dat is precies waarom AFAS Live ook een kleine zaal heeft, op de eerste verdieping. Daar krijgt nieuw Nederlands talent een podium. Serieus de moeite waard om daar een aftershow te bezoeken. Want wie weet ontdek jij een nieuwe grote naam!

Beeld: Ferdy Damman Bron: AFAS