100%NL Magazine Sauna

Een rondje sauna voor €7,50! Wanneer creëer jij dat relaxmomentje voor jezelf?

December is dé feestmaand van het jaar en vaak enorm druk. Met al die feestdrukte heb jij wel een relaxmomentje verdient! Gun jezelf dat moment en ga even heerlijk naar de sauna. Voor maar 8 cent per minuut!

Heerlijk na een lange dag werken, een drukke middag met de kinderen of juist als start van de dag even een rondje sauna, ontspannen in het stoombad of in de jacuzzi. Vanaf nu betaal je gewoon 8 cent per minuut! Zo doe je een rondje sauna (gem. 1,5uur) voor minder dan €7,50 en zelfs als je besluit er toch nog een hele dag van te maken, kan dat zorgeloos. Je betaalt nooit meer dan de dagprijs!

Er is keuze uit meer dan 25 saunalocaties en resorts in Nederland. Voor iedereen is een locatie in de buurt, zodat je eenvoudig spontaan een bezoek kunt brengen aan de sauna. Je hoeft niet meer lang vooruit een datum in te plannen; je gaat gewoon op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Hoe het werkt? Download de Tapperuse app, kies een saunalocatie, reserveer via www.saunaperminuut.nl, tap-in bij binnenkomst en tap-uit bij vertrek. Je betaalt eenvoudig achteraf via Afterpay.

Even toe aan een relaxmomentje? Dat kan nu eenvoudig en goedkoop via www.saunaperminuut.nl

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Saunaperminuut.nl is een initiatief van Select Wellness Group.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Select Wellness Group.