De Paasbroodkeuring
De Paasbroodkeuring geeft bij veel bakkers de impuls om te starten met het paasassortiment. Het biedt bakkers de perfecte gelegenheid om alles tot in de puntjes af te stemmen en hun topkwaliteit te laten zien aan klanten, ondersteund door promotiemateriaal met sterrenbeoordelingen.
De wedstrijd
Afgelopen weken hebben 67 Echte Bakkers in totaal 111 paasbroden ingestuurd voor de voorrondes van de keuring. Bij dertien finalisten is gisteren een paasbrood gehaald. De jury in de finale bestond uit drie experts, waaronder Meester Boulanger Hiljo Hillebrand! Samen kwamen ze tot een unaniem besluit.
Hier moet je naartoe!
Niet één, maar twee keer!: ook dit jaar won Van der Steen, de Echte Bakker uit Made, de landelijke Paasbroodkeuring. Zijn brood stak er met kop en schouders bovenuit. ‘Hij heeft een prachtig brood gebakken en maakt het verschil op de structuur en afwerking. Daarnaast heeft dit winnende brood een heerlijke smaak en is rijkelijk gevuld.’, zei een expert. Jeroen van der Steen reageerde dolenthousiast: ‘Fantastisch! Ik ben hier zó blij mee!’.
Mocht het nu super druk worden bij Van der Steen, dan kun je ook zeker een bezoek brengen aan Nijkamp, De Echte Bakker uit Holten. Deze bakker werd drie keer op rij eerste!
Ook Herman Schepers uit Sleen, die eerder dit jaar werd uitgeroepen tot De Beste Echte Bakker, is een perfecte optie. Hij kwam dit jaar voor het eerst in de top drie terecht.
Meer over het Echte Bakkersgilde vind je op www.echtebakker.nl