100%NL Magazine EcoStoof

Déze bijzondere manier van koken wordt steeds populairder!

Ben jij ook zo dol op koken en houd je er van om steeds nieuwe dingen te ontdekken? Dan is deze bijzondere manier van koken echt iets voor jou!

Bijzondere manier van koken

Waar we een paar jaar geleden nog helemaal blij werden van een simpel bord aardappelen met groenten spenderen we vandaag de dag steeds meer tijd in de keuken. We ontdekken massaal nieuwe recepten en ingrediënten, eten vaker vegetarisch, zijn nieuwsgieriger geworden naar wát we eigenlijk eten en de kookboeken schieten als paddestoelen uit de grond. Koken was nog nooit zó populair!

En over populair gesproken, er is sinds kort nóg een trend gaande: besparen! Weg met energieslurpende apparaten, met déze bijzondere manier van koken bespaar je de nodige kosten.

EcoStoof

Heb jij al wel eens gehoord van de EcoStoof? De EcoStoof is een slowcooker zonder stroom. Met deze zuinige manier van koken bespaar je maar liefst 30% energie in de keuken! De EcoStoof is dus niet alleen heel erg fijn voor je energierekening, maar ook super gemakkelijk in gebruik!

Het concept is simpel: Breng je eten aan de kook in een pan, deze pan stop je vervolgens in de EcoStoof en de EcoStoof doet de rest! Hoe simpel is dat? Geloof ons: je stamppot, soep of saus was nog nooit zo lekker en vol van smaak!

Valentijn

Ben jij helemaal geïnspireerd geraakt door de EcoStoof en kan je niet wachten om hier binnenkort mee aan de slag te gaan? Dan is Valentijnsdag de perfecte dag om dit te proberen! Want t/m 14 februari 2023 profiteer je nu van 10% Valentijnkorting op de EcoStoof. Gebruik hiervoor de kortingscode VALENTIJN.

Voor wie maak jij een romantisch én zuinig gerecht? 😉

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met EcoStoof