GEWELDIG: Food2Smile wint de Food Award 2023
Zie ook:
Delen

GEWELDIG: Food2Smile wint de Food Award 2023

Dat er behoefte is aan gezonde producten, is voor Miriam en haar team weer duidelijk geworden, nadat zij de Food Award 2023 wonnen met hun Food2Smile. Geweldige prestatie!

Food2Smile

Met Food2Smile eet je snoep, chips, snacks en chocolade waar je guilt-free van kunt genieten. Hoe dat kan? Deze lekkernijen zijn allemaal hartstikke verantwoord. Denk aan suikervrije snoep, verantwoorde chips of een chocolade zonder toegevoegde suikers.

Food Award 2023 gewonnen

Food2Smile, ook wel bekend als het toonaangevende bedrijf op het gebied van verantwoord snacken en snoepen, heeft dit jaar de Food Award 2023 gewonnen en dat is niet zonder reden. De jury bestond dit jaar uit vertegenwoordigers van grote supermarktorganisaties als Albert Heijn, Jumbo en Superunie. De Food Award is dit jaar aan de Gimme Gummy Mix en Very Berry van Food2Smile toegekend. Hoe geweldig is dat?

Jort Scholten sprak namens de jury en hij zei het volgende over de Food Award: ‘Het is Food2Smile gelukt om in de categorie suikerwerk een innovatie te creëren zonder suiker gecombineerd met smaak en met een propositie die aansluit. Deze award is meer dan verdiend en ze zetten daarmee de nieuwe standaard in deze categorie’. Wij zijn het er volledig mee eens. Deze award is absoluut verdiend!

Trots

Miriam Bouwens is voedingsdeskundige, oprichter van Food2Smile en zij heeft heel veel ervaring met onder andere overgewicht en obesitas. Zij begon bij nul en heeft nu deze award gewonnen. Iets waar zij zelf natuurlijk onwijs trots op is. ‘We zijn ongelofelijk trots dat deze organisaties ons hebben genomineerd en vervolgens door consumenten zijn gekozen tot ‘de beste introductie van A-merkleveranciers van het jaar’. Bij Food2Smile is het onze missie om mensen te laten zien dat er een ‘Positive Choice’ voor snacken en snoepen mogelijk is, zonder concessies te doen aan smaak of plezier. We hebben met veel toewijding en passie gewerkt aan deze producten, en het is geweldig om te zien dat onze inspanningen worden erkend.’

Het grote succes van Food2Smile en de Food Award 2023 laten duidelijk zien dat mensen behoefte hebben aan deze producten en dat zij toe zijn aan gezonde voedingskeuzes.

Miriam en haar team zitten natuurlijk niet stil, want zij zijn alweer bezig met de volgende belangrijke stap. Het team is erin geslaagd snoep en chips met Nutriscore A te introduceren en dat is echt heel goed. Het is zelfs uniek! Wij feliciteren Miriam en haar team met deze geweldige prestatie en de Food Award 2023!

Bron en Beeld: Food2Smile

Delen