100pmagazine_lindt

Om deze reden hoef jij je niet meer schuldig te voelen na het wegwerken van die chocopaashaas

Chocoladepaashazen, paaseitjes, paasbonbons, paasfiguurtjes...We werken met z'n allen een hoop chocolade weg rondom Pasen en kunnen er geen genoeg van krijgen. Wij hebben goed nieuws voor je, want wij hebben nóg een reden gevonden om die chocopaashaas zonder schuldgevoel weg te werken!

Bye bye chocohaas

Vind jij het ook zo heerlijk om je chocohaas een kopje kleiner te maken? Er gaat toch niets boven het afbijten van zo’n vers, krakend chocolade-oor? We know the feeling…Gelukkig hebben wij nu nog een reden gevonden om de rest van de haas zonder schuldgevoel weg te werken. Kom maar door met die choco!

Goed stel hersens

Dat chocolade helemaal niet zo slecht voor je is, blijkt wel uit het onderzoek van de University of Australia. Hieruit is namelijk gebleken dat de hersenen van personen die minstens één keer chocolade eten, of het nu een chocoladepaashaas of pure chocolade is, beter functioneren in vergelijking met mensen die zich minder vaak te buiten gaan aan deze heerlijke lekkernij.

Beter concentreren

Uit dit onderzoek is ook gebleken dat mensen die geregeld choco eten, zich beter kunnen concentreren, een beter geheugen hebben én beter problemen op kunnen lossen. Dit zou komen door de flavonolen. Dit is een anti-oxidant die je vindt in chocolade en cacao. Zo kun jij de volgende keer nog een extra hapje nemen van je overheerlijke chocopaashaas. You’re welcome!

De ultieme chocopaashaas

De chocohazen der chocohazen is natuurlijk de iconische GOLD BUNNY van Lindt. Door de gouden verpakking en het rode belletje om zijn nek is het bijna zonde om hem aan te breken. Naast dat de GOLD BUNNY er prachtig uitziet, smaakt hij ook nog eens overheerlijk door de uitmuntende kwaliteitschocolade die door de de Lindt meesterchocolatiers gebruikt wordt.

De GOLD BUNNY is verkrijgbaar in de formaten 50 gram, 100 gram en 5×10 gram melksmaak. Naast de melkvariant is de GOLD BUNNY in de webshop van Lindt verkrijgbaar in drie andere heerlijke smaken: hazelnoot, witte chocolade en donkere chocolade. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de GOLD BUNNY snel op lindt.com.nl!

LINDOR paaseitjes

Naast de iconische GOLD BUNNY heeft Lindt ook verrukkelijke LINDOR paaseitjes. Een heerlijke toevoeging aan je paasassortiment! Neem eens een kijkje in de Lindt webshop. Je vindt er een heel uitgebreid paasassortiment. Bovendien profiteer je nu tijdelijk van gratis verzending én ontvang je een gratis LINDOR giftbox bij elke bestelling!

100pmagazine_goldbunny

100pmagazine_goldbunny2

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lindt. Bron: Elle.com.