PAASTIRAMISU: Overheerlijk en in een mum van tijd op tafel

PAASTIRAMISU: Overheerlijk en in een mum van tijd op tafel

Wil jij de Paasbrunch dit jaar feestelijker, uitgebreider en nóg lekkerder maken dan normaal? Met déze recepten van Foodplaces zorg jij ervoor dat de hele familie en alle vrienden nog maanden napraten over jóúw Paasbrunch!

Paasbrunch

De feestdagen waarbij de zon weer lijkt te gaan schijnen, waar de pastelkleuren weer uit de kast worden getrokken en waarbij het lekkere eten op tafel komt: Pasen. Tijdens de Paasbrunch pakt iedereen graag uit en er wordt meestal heel veel gegeten. Wil jij dit jaar weer eens wat anders serveren, wil jij een origineel gerecht maken én wil je iets maken dat (bijna allemaal) verantwoord is? Lucia Veerman, eigenaresse van foodblog Foodplaces, heeft haar creatieve brein laten werken en zij heeft wat héérlijke Paasbrunchrecepten gemaakt.

Tiramisu met bokkenpootjes en witte chocolade

Als je met Pasen wil uitblinken en iets lekkers wil serveren waar al je gasten nog weken over na zullen praten, is deze tiramisu in glas perféct. Hij is net iets anders dan normaal, want deze is gevuld met de normale lange vinger en koffie, maar óók met bokkenpootjes en witte chocolade. Door de twee bokkenpootjes en het chocolade gezichtje in de room, geven deze desserts het ultieme Paasgevoel.

Gevulde eieren met guacamole, bacon en truffel

Een hapje wat het goed doet op verjaardagen, maar met Pasen ook een hit is, zijn gevulde eieren. Deze gevulde eieren, gevuld met guacamole, krokante bacon en truffelmayonaise, zijn niet alleen heel lekker, ze zijn ook gezond. De smaakcombinatie van de frisse avocado met de zoute bacon en het toefje truffelmayonaise, zorgt voor een smaakexplosie in je mond. Écht even 1 minuut op een andere wereld..

Bananenbrood met mango en pruimen

Tijdens de Paasbrunch komen veel soorten cake tevoorschijn. Dit varieert van tulbanden tot stollen en van taarten tot romige cakejes. Je kunt deze Paasdagen ook voor een gezondere variant gaan. Overigens wel eentje die minstens net zo lekker is. Een bananenbrood op zich is al heel lekker en valt vaak goed in de smaak, maar een bananenbrood gemixt met mango, pruimen en noten + een mango frosting, zorgt voor het wow-gevoel bij al je gasten. Dit bananenbrood doet het de dagen daarna ook nog goed als ontbijt of tussendoortje.

Blini torentje met room en filet Americain

Waar de luxe poes voor blini’s met kaviaar gaat, ga jij deze Paasdagen voor een blini torentje met room, tomaatjes, filet Americain, kappertjes en een toefje mayonaise. Het fijne aan dit hapje, is dat het niet zwaar op je maag valt én het staat binnen 10 minuten op tafel. Een originele snack voor Pasen én makkelijk om te serveren.

Kijk voor meer feestelijke, alledaagse en lekkere recepten op het Instagramaccount @_foodplaces_, of op de website www.food-places.nl.