100%NL Magazine Vapiano pasta
Delen

Pasta liefhebbers opgelet: híér eet je nu de allerlekkerste pasta’s voor maar tien euro!

Moeder- en Vaderdag kennen we natuurlijk allemaal, maar wat als wij jou zouden vertellen dat er ook een speciale dag is voor iets waar we allemaal nét zo veel van houden: pasta! Op 25 oktober vieren we World Pasta day, oftewel Nationale Pasta Dag.

Nationale Pasta Dag

Wie heeft er een reden nodig om te genieten van een heerlijke pasta? Nou, als je er toch een zoekt, wat dacht je van de Nationale Pasta Dag? En het wordt nog beter: bij de Italiaanse keten ‘Vapiano’ staan alle pasta’s die dag op het menu voor tien euro! Sla dus je slag op 25 oktober!

Vapiano

Als er iets is dat nooit verveelt, dan is het wel de tijdloze charme van een heerlijk bord pasta. Bij Vapiano wordt deze heerlijkheid keer op keer opnieuw tot leven gebracht. Hier is Italiaans niet zomaar een keuken, maar een ervaring.

Pasta is als een culinaire kameleon; altijd aanpasbaar aan je smaak. Bij Vapiano krijg je niet alleen de keuze uit een scala aan verrukkelijke sauzen, maar mag je zelfs je favoriete pastavorm kiezen. Voor de onbesluitbare foodies onder ons: succes met kiezen!

Kan jij na het lezen van dit artikel niet wachten om de kraakverse pasta van Vapiano te proeven, maar heb je geen tijd meer om een van de restaurants te bezoeken? Geen zorgen! Vapiano’s smaken zijn slechts een paar klikken verwijderd dankzij hun samenwerking met Uber. Daar krijg je deze week ook 10% korting ter ere van World pasta day. Zo brengt Vapiano het beste van Italië rechtstreeks naar je deur, waar je ook bent.

Geniet je liever in een restaurant van Vapiano’s overheerlijke smaken? Natuurlijk kan dat ook! Klik hier om te zien waar er een Vapiano bij jou in de buurt is.

Dit

Delen