100%NL Magazine airfryer

FEIT OF FABEL? Is snacken uit de airfryer wel of niet gezonder?

Heb jij 's avonds ook vaak lekkere trek? Een lekker gefrituurd bitterballetje, een krokant kipvleugeltje of een heerlijk pittig vlammetje. Wanneer we snacken uit de airfryer zijn we geneigd te denken dat dit gezonder is. Maar klopt dat wel?

Wel of niet gezonder?

We voelen jullie spanning, dus zullen maar gelijk beginnen. Laten we voorop stellen dat te véél snacken nooit goed voor je is. Zelfs al zou het gezonder zijn. Tegenwoordig staan in de meeste huishoudens een airfryer. Niet alleen om ‘gezond’ en zonder schuldgevoel te snacken, maar ook om hele maaltijden mee te maken. De airfryer is mega veelzijdig!

Laten we beginnen met het goede nieuws: een bitterbal uit de airfryer is gezonder dan uit het vet. Natuurlijk hangt dit er wel van af hoeveel olie je in de airfryer gooit, maar over het algemeen maak je met de airfryer een gezondere keuze dan met de frituurpan! YES!

MOA Hetelucht friteuse XXL

Met de hetelucht Airfryer kan je niet alleen hapjes maken als bittergarnituur en afbakbrood, maar ook maaltijden. Vis, vlees en pasta zijn allemaal met een handomdraai te maken. De fryer zorgt voor een bereiding met wel 80% minder vet door het heteluchtsysteem. Dus niet alleen lekker, maar ook gezond!

Gebruik

Doordat er veel te maken is met de Airfryer zijn er verschillende standen nodig. Met de moderne display kan je met één druk op de knop een stand kiezen. De tijd is in te stellen en de temperatuur van 60 tot 200 graden. Door de antiaanbaklaag is het gebruik veilig en makkelijker schoon te maken.

Wat ons betreft is de Moa Perfectfry XXL onmisbaar in de keuken! Extra leuk: je shopt hem nu met 50% korting! Wees er snel bij, want op = op!

Beeld: iStock, Bron: deleuksteshop, beautify