WOW! Zóveel sinaasappels worden per dag geperst bij La Place

WOW! Zóveel sinaasappels worden per dag geperst bij La Place

61.444. Dat is de hoeveelheid sinaasappels die de werknemers van La Place elke dag met de hand persen. La Place doet er gelukkig alles aan om ons te voorzien van een zoet sapje. Als de sinaasappels machinaal worden geperst, trek je bij het eerste slokje namelijk al een zuur gezicht. Authentiek met een streng kwaliteitsbeleid. En daar zijn ze bij La Place trots op!

Bij La Place doen ze niet alleen moeite voor een heerlijk glaasje sinaasappelsap, ze streven ook naar het gebruik van natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Aan de smoothies wordt bijvoorbeeld geen suiker toegevoegd en verkrijgt de smoothie zijn zoete smaak door het gebruik van rijpe bananen. Gegarandeerd een gezonde maaltijd bij La Place!

Bovendien voorzien ze ons al ruim 30 jaar van de lekkerste maaltijden langs de weg, tijdens het wachten op de trein, gedurende het shoppen en natuurlijk op het vliegveld! En tegenwoordig kun je zelfs een La Place filiaal vinden in Bali en Toronto. La Place is er gewoon voor iedereen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met La Place.