100%NL Magazine Zoethoudertje

Dit is het zoethoudertje voor kinderen waar je zelf ook blij van wordt

Regen buiten? Dit is leuk om binnen te doen met je kinderen en je hebt er zelf ook nog wat aan!

De tijd van het jaar

Wanneer het buiten frisser en natter wordt, trekken we allemaal steeds meer naar binnen. Tijd om te genieten van thuis, alleen, met je partner of juist lekker met de kinderen. Eén van de allerleukste dingen om te doen in het najaar is om de keuken in te stappen en te gaan bakken. Het najaar is de tijd waarin bakkers hun hart kunnen ophalen.

Tijd om te gaan bakken!

Van taarten tot quiches en van vlechtbroden tot party snacks: met verse degen kun je alle kanten op. Van zoetekauw tot fan van hartig eten, met deze lekkerste en leukste deeg-recepten raak je zeker geïnspireerd voor recepten voor zoete en hartige baksels. Ook als je geen ervaren bakker bent, is dit hét moment om eens te gaan experimenteren in de keuken. Geef de kinderen ook een taak en geniet van de qualitytime samen.

Kant-en-klaar deeg

Tante Fanny helpt jou in een handomdraai een meesterwerk op tafel te zetten met deze verse kant-en-klaar degen. Het deeg is al opgerold op bakpapier, dus het is een kwestie van: uitrollen en starten maar!

Team zoet bakken of team hartig bakken?

Heb jij al zin om je schort om te slaan en handen uit de mouwen te steken? Ga jij dan voor een zoete lekkernij voor bij de koffie? Of tover jij een hartig hapje op tafel voor bij het diner of de borrel? Of je nu team zoet of team hartig bent, inspiratie voor talloze recepten voor zoete en hartige baksels om samen met de kinderen te maken vind je hier!

100%NL Magazine Tante Fanny

Zin om te bakken?

Kijk waar je Tante Fanny bij jou in de buurt kunt kopen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Tante Fanny