Food Places
Food Places is een foodblog van de 25-jarige Lucia Veerman. Dagelijks deelt zij haar eigen, zelfgemaakte recepten met ruim 35.000 volgers op Instagram en ruim 20.000 op TikTok. Maar dat is nog niet alles: Lucia kookt ook regelmatig samen met een BN’er én zij deelt tips voor restaurants in het binnen- en buitenland. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er enorm van’, aldus Lucia.
Favoriete toetje
Mocht je Lucia al wat langer volgen op social media, weet je vast wel dat haar favoriete deel van een diner het toetje is. Of ze nu 8 gangen eet in een restaurant, of zelf een avondje in de keuken heeft gestaan: voor een toetje is áltijd nog een plekje vrij. Iets wat je dan ook vaak voorbij ziet komen op haar website en de socials, zijn tiramisu recepten. Je kunt het zo gek niet bedenken, of Lucia heeft het al voor je bedacht. Denk hierbij aan kruidnoten tiramisu, tiramisu wentelteefjes, of zelfs Espresso Martini tiramisu! Deze keer gaat de aandacht naar de appel kruimel tiramisu.
‘Deze tiramisu maakte ik uit de losse pols voor vriendinnen, toen ik mijn verjaardag vierde. Iédereen nam een stukje en iédereen vond ‘m heel lekker. Ikzelf uiteraard ook!’, aldus Lucia.
Benieuwd naar het recept? Klik dan op deze link. Benieuwd naar de overige recepten van Food Places? Klik dan op deze link.