Nationale Cheesecake dag: Bounty cheesecake om je vingers bij af te likken

Nationale Cheesecake dag: Bounty cheesecake om je vingers bij af te likken

Je hebt Bounty lovers en Bounty haters. Hoor jij bij het team dat deze chocolade-kokos lekkernij als eerste pakt uit het doosje Celebrations? Dan is deze Bounty cheesecake écht iets voor jou!

Bounty

Hoewel Dove, Twix en Snickers bij een grote groep mensen in de smaak valt, heeft Bounty echt twee kampen. De één laat deze kokoslekkernij omhuld met chocolade altijd liggen en de ander begint te watertanden bij het zien van de blauw met witte verpakking. Lucia van Food Places eet Bounty het liefst ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds en daarom maakte zij deze Bounty cheesecake. ‘Ik moest mezelf inhouden om niet die hele taart op te eten. Ik heb hem netjes met familie en vrienden gedeeld en die waren net zo enthousiast als ik.’

Nationale Cheesecake dag

Voor bijna alles is een speciale dag in het leven geroepen en dus ook voor cheesecake. Geheel begrijpelijk natuurlijk, want als je deze taart eenmaal hebt ontdekt, wil je nooit meer anders. Er zijn ontelbaar veel variaties die je kunt maken en bedenken met cheesecake. De één houdt meer van chocolade en koek en de ander van fruitsoorten. Op deze Nationale Cheesecake dag hoor jij als cheesecake lover natuurlijk wel zelf de keuken in te gaan om een taart te maken voor vrienden en familie (of gewoon lekker voor jezelf). 😉

Food Places

De Volendamse Lucia Veerman is nog maar 23 jaar oud maar belooft de nieuwe kooksensatie van Nederland te worden. Met haar account Food Places bereikt ze wekelijks duizenden mensen, restaurants maken haar recepten, ze was te horen op de landelijke radio én het lukt haar om wekelijks lege schappen te veroorzaken in de Albert Heijn. Lucia: ‘Het is echt een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er met volle teugen van.’

Benieuwd naar het recept van deze heerlijke cheesecake? Je vindt hem onder deze link. Benieuwd naar de overige recepten en Instagrampagina van Food Places? Klik dan op deze link. 

Bron en Beeld: Food Places