Food Places
Zie ook:
Delen

Recept van de week: broodje kip stroganoff

Heb je lekkere trek, maar wil je écht lekker eten? Dan zijn deze broodjes geschikt voor jou. Dit is makkelijk en heerlijk.

Food Places

Food Places is een foodblog van de 24-jarige Lucia Veerman. Zij deelt dagelijks haar zelfbedachte en zelfgemaakte recepten met bijna 34.000 volgers op Instagram en ruim 16.000 op TikTok. Dat niet alleen: Lucia staat ook regelmatig met een BN’er in de keuken én zij deelt tips voor restaurants in het binnen- en buitenland. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er enorm van’, aldus Lucia.

Broodje kip stroganoff

Op haar foodblog heeft zij al een paar recepten met stroganoffsaus gemaakt en deze doen het allemaal heel goed onder haar volgers. Lucia zou dit zelf ook iedere dag lusten. ‘Stroganoff is een bekende saus die de meeste mensen heel lekker vinden. Ik kan er eindeloos recepten mee bedenken, want ik weet dat het goed scoort en dat ik het zelf geweldig ga vinden.’

Deze saus is eigenlijk heel makkelijk te maken. Je hebt er alleen wel wat ingrediënten voor nodig, maar dat is het allemaal waard. Heb je lekkere trek, wil je makkelijk eten, of wil je gewoon echt lekker eten? Dan zijn deze broodjes echt wat voor jou. ‘Deze broodjes kip stroganoff zijn voor de echte genietmomentjes.’

Benieuwd naar het recept? Klik dan op deze link. Benieuwd naar de overige recepten van Food Places? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Food Places

Delen