Food Places
Zie ook:
Delen

Recept van de week: caesar salade pastasalade

Lucia's favoriete salade is toch wel de caesar salade. Hier maakte zij een pastasalade variant op en die is héél goed gelukt.

Food Places

Food Places is een foodblog van de 24-jarige Lucia Veerman. Zij deelt dagelijks haar zelfbedachte en zelfgemaakte recepten met ruim 32.000 volgers op Instagram en ruim 14.000 op TikTok. Dat niet alleen: Lucia staat ook regelmatig met een BN’er in de keuken én zij deelt tips voor restaurants in het binnen- en buitenland. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er enorm van’, aldus Lucia.

Favoriete salade

Lucia maakt wekelijks salades en deze vindt zij allemaal heerlijk, maar de caesar salade is haar grote favoriet. ‘Als er caesar salade op de menukaart staat, is de kans groot dat ik die bestel tijdens een lunch. Hij moet wel goedgevuld zijn. Ik kan er heel erg van balen als dat niet het geval is.’

Op foodblog Food Places staan meerdere caesar salade recepten. Zelfs caesar salade taco’s. ‘Alles wat met caesar salade te maken heeft, doet het goed op mijn blog. Naar mijn mening heel logisch, want het is gewoon heel lekker. Deze pastasalade daarbij ook heel erg vullend. Perfect als je het mij vraagt.’

Benieuwd naar het recept van deze salade? Klik dan op deze link. Benieuwd naar andere recepten van Food Places? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Food Places

Delen