100%NL Magazine herfstrecepten Food Places
Zie ook:
Delen

LEKKER LEKKER: Deze herfstrecepten laten jou stuk voor stuk watertanden

De bladeren vallen weer van de bomen en de regenachtige dagen komen er weer aan. Tijd voor pompoensoep, stoofschotels en plakjes cake dus.

Herfst

Het lijkt nog maar pas geleden dat de lente begon, maar nu beginnen de bladeren alweer van de bomen te vallen en dat betekent dat de herfst is begonnen. Bij herfst denken de meeste mensen aan kaarsjes, kopjes thee met wat lekkers, warme dekentjes, boswandelingen en natuurlijk pompoen. De één wordt heel blij van al die gedachten en de ander droomt alweer van de fluitende vogeltjes in de zomer.

Recepten

Lucia van Food Places deelt dagelijks recepten met haar duizenden volgers en zij beweegt met de seizoenen mee. Nu zullen er dus weer veel herfstrecepten op haar Instagram en website verschijnen en dat tot grote vreugde van haar volgers. Wij delen de favoriete herfstrecepten van Lucia.

‘Het fijne aan deze recepten, is dat ze makkelijk te bereiden zijn. Ik heb al zoveel positieve reacties mogen ontvangen op deze gerechten en hoewel ik echt een zomermens ben, vind het wel héél leuk om herfstrecepten te bedenken en te maken’, vertelde Lucia van Food Places.

Food Places

De Volendamse Lucia Veerman is nog maar 23 jaar oud maar belooft de nieuwe kooksensatie van Nederland te worden. Met haar account Food Places bereikt ze wekelijks duizenden mensen, restaurants maken haar recepten, ze was te horen op de landelijke radio én het lukt haar om wekelijks lege schappen te veroorzaken in de Albert Heijn. Lucia: ‘Het is echt een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er met volle teugen van.’

Hierbij wat favoriete herfstrecepten van Lucia. Benieuwd naar meer recepten? Klik op deze link naar de Instagrampagina van Food Places.

Bron en Beeld: Food Places.

Delen