MOET JE PROEVEN: Dít recept gaat al weken viral!
Zie ook:
Delen

MOET JE PROEVEN: Dít recept gaat al weken viral!

Ben jij gek van gesmolten kaas, zoete kip en een licht pittig sausje op een zacht broodje? Dan is dit broodje preciés wat jij zoekt.

Food Places

De Volendamse Lucia Veerman is nog maar 23 jaar oud maar belooft de nieuwe kooksensatie van Nederland te worden. Met haar account Food Places bereikt ze wekelijks duizenden mensen, restaurants maken haar recepten, ze was te horen op de landelijke radio én het lukt haar om wekelijks lege schappen te veroorzaken in de Albert Heijn. Lucia: ‘Het is echt een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er met volle teugen van.’

Belegde naanbroden

De recepten van Food Places gaan regelmatig viraal. De ene keer gaat het om een pasta met ragu, of een espresso martini cheesecake, maar dit keer is het een recept met naanbrood dat iedereen maakt. Doordat het recept simpel is, het er onwijs lekker uitziet en het door iedereen makkelijk te maken is, is het een grote hit. Het recept is duizenden keren opgeslagen en Lucia krijgt dagelijks berichtjes met de leukste reacties. ‘Wij eten dit recept echt iédere week’ en ‘Ik heb zelden zo’n lekker, maar makkelijk belegd broodje gegeten’, zijn wat reacties. Ook zijn de naanbroden al weken uitverkocht bij Albert Heijn.

Het naanbrood is belegd met warme geitenkaas met daarop honingkip, rucola en Joppiesaus. De smaakcombinatie van de gesmolten geitenkaas met zoete kip en licht pittige Joppiesaus zorgt voor een smaakexplosie in je mond. Wij van de redactie hebben het recept al meerdere keren gegeten en wij beginnen opnieuw te watertanden, wanneer wij onderstaande foto voorbij zien komen…

Wil jij dit geweldige recept ook maken en ben jij klaar voor een smaakexplosie in je mond? Klik dan op deze link voor het recept.  

Bron en Beeld: Food Places

Delen