100%NL Magazine Food Places
Zie ook:
Delen

Met deze overheerlijke goulashsoep laat jij al je gasten versteld staan

Waar hebben de meeste mensen trek in tijdens koude, regenachtige dagen en welk gerecht doet het goed als voorgerecht tijdens een (kerst)diner? Juist, Goulashsoep!

Soep

Nu de regenachtige, koude dagen weer zijn begonnen, heeft iedereen weer trek in herfst- en winterrecepten. Denk hierbij aan warme ovenschotels, stoofrecepten, appeltaart, gerechten met pompoen en natuurlijk soep. Het fijne aan soep is dat je er alle kanten mee op kunt en dat je er eindeloos mee kunt variëren. Een goed soeprecept doet het overigens ook goed tijdens een (kerst)diner. Het is makkelijk vooraf te maken en het is een overheerlijk voorgerecht.

Goulashsoep

Lucia van Food Places heeft al veel soeprecepten op haar website en Instagram staan, maar één van de lekkerste is toch haar goulashsoep. ‘Deze heeft uren staan pruttelen en dan is het altijd afwachten of het resultaat is zoals gehoopt. Het was meer dan dat. Ik heb 4 kommen opgegeten en toen was de pan alweer leeg’, vertelt een dolenthousiaste Lucia.

‘Bij ons thuis is goulash van mijn oma echt een ding. Toen ik nog niet kon koken en bakken, kreeg ik regelmatig een berichtje van mijn oma met de vraag of ik trek had in goulash. Ik stond dan te springen van vreugde en ik at er zoveel mogelijk van op. Toen ik zelf goulash en goulashsoep ging maken, lag de lat dan ook enorm hoog. Ik moet zeggen dat het echt is gelukt en mijn oma vond het recept ook heerlijk.’

Benieuwd naar het recept van deze heerlijke goulashsoep? Je vindt het recept onder deze linkWil jij meer (soep)recepten van Lucia ontdekken? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Food Places.

Delen