100%NL Magazine tomatenbruschetta
Zie ook:
Delen

Recept van de week: bruschetta met tomaat op krokant brioche

Deze tomatenbruschetta op krokant brioche is feestelijk, snel klaar én super lekker. Jij moét deze maken tijdens de feestdagen!

Food Places

Food Places is een foodblog van de 25-jarige Lucia Veerman. Dagelijks deelt zij haar eigen, zelfgemaakte recepten met ruim 36.000 volgers op Instagram en ruim 21.000 op TikTok. Maar dat is nog niet alles: Lucia kookt ook regelmatig samen met een BN’er én zij deelt tips voor restaurants in het binnen- en buitenland. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er enorm van’, aldus Lucia.

Feestelijk hapje

De feestdagen staan voor de deur, diners worden georganiseerd en menu’s worden samengesteld. Leuke ideeën voor hapjes zijn dan ook altijd welkom, en daar weet Lucia van Food Places wel raad mee. Een hapje dat volledig in de kerstsfeer past, iédereen lust en ook nog eens makkelijk te maken is: tomaten bruschetta op krokant brioche.

‘Dit is een hapje waar heel veel mensen van houden, want tomatenbruschetta lust toch echt iedereen? Je kan deze broodjes serveren als hapje, of bijvoorbeeld als voorgerecht tijdens een etentje’, aldus Lucia.

Benieuwd naar het recept? Klik dan op deze link. Benieuwd naar de overige recepten van Food Places? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Food Places

Delen