Food Places
Food Places is een foodblog van de 25-jarige Lucia Veerman. Dagelijks deelt zij haar eigen, zelfgemaakte recepten met ruim 37.000 volgers op Instagram en bijna 24.000 op TikTok. Maar dat is nog niet alles: Lucia kookt ook regelmatig samen met een BN’er én zij deelt tips voor restaurants in het binnen- en buitenland. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er enorm van’, aldus Lucia.
Eyecatcher
Bij Pasen denk je natuurlijk als eerste aan eten, tenminste: Lucia wel. Zij heeft meerdere Paasrecepten gedeeld en deze taart is stiekem haar favoriet. ‘Ik wist stiekem al wel dat dit een succes zou worden, maar dat ie zó goed in de smaak zou vallen, had ik niet verwacht,’ vertelt ze enthousiast. De taart is volgens haar perfect in balans: ‘De vulling is niet te dik, zodat ‘ie met het laagje room niet te machtig wordt.’
Hoewel advocaat een belangrijk ingrediënt is, is de smaak ervan subtiel, zodat iedereen ervan kan genieten. ‘Als je niet van advocaat houdt, kun je het ook weglaten,’ zegt Lucia. De taart wordt afgemaakt met Lindt GOLD BUNNY en Lindt GOLD BUNNY Melk Mini’s, waardoor het een echte Paastaart wordt en een feestelijke eyecatcher is.
Als je deze Paastaart nog niet geprobeerd hebt, is het zeker de moeite waard om hem eens zelf te maken. De taart is eenvoudig te bereiden, maar zorgt gegarandeerd voor een wow-effect bij jouw gasten. Perfect voor Pasen, maar ook voor elke andere gelegenheid!
Benieuwd naar het recept? Klik dan op deze link. Benieuwd naar overige recepten? Klik dan op deze link.