100%NL MAgazine Food Places
Zie ook:
Delen

Recept van de week: Pita met sticky aubergine

Lucia Veerman geeft de pita een verrassende twist met sticky aubergine. Simpel, snel en superlekker!

Food Places

Food Places is een foodblog van de 25-jarige Lucia Veerman. Dagelijks deelt zij haar eigen, zelfgemaakte recepten met 39.000 volgers op Instagram en ruim 26.000 op TikTok. Maar dat is nog niet alles: Lucia kookt ook regelmatig samen met een BN’er én zij deelt tips voor restaurants in het binnen- en buitenland. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er enorm van’, aldus Lucia.

AuberGENIUS

Lucia houdt van koken, probeert graag nieuwe dingen uit en geeft bekende recepten een verrassende twist. Zoals deze: In plaats van pita’s met kip, maakt ze nu pita’s met sticky aubergine! ‘Iets wat naar mijn mening te weinig gegeten en vaak vergeten wordt, is aubergine,’ zegt Lucia. ‘Ik vind het zo’n lekkere groenten en zou het iedere dag kunnen eten.’

Aubergine kun je op heel veel manieren gebruiken. In lasagne, op broodjes, in pasta… en nu dus ook in pita’s. Het is ook een fijne vervanger voor vlees!

Dus waar wacht je nog op? Geef aubergine een kans en probeer dit heerlijke recept!

Benieuwd naar het recept? Klik dan op deze link. Benieuwd naar overige recepten? Klik dan op deze link. 

 

Bron en Beeld: Food Places

Delen