100%NL Magazine TopParken

Genieten in het groen of een huisje in de heuvels: Ontdek deze unieke locaties!

Het is herfstvakantie en dus gaan veel gezinnen op zoek naar de perfect locatie om er eventjes tussenuit te knijpen. Maar waar vind je nou de perfecte spot om met het hele gezin tijd door te brengen? Bij TopParken natuurlijk!

TopParken

Fietsen door Nederlands’ mooiste natuurgebieden,  je even terugtrekken met het hele gezin of met z’n tweetjes tussen de bossen nu het buiten nog niet extreem koud is. Waar kun je het beste de herfstvakantie vieren vraag je je af? Bij TopParken natuurlijk! Met maar liefst 12 vakantieparken verspreid door heel het land is er genoeg te beleven! Wij vonden drie vakantieparken op drie verschillende plekken waar je optimaal kunt ontspannen en genieten van de rust.

Geniet in het Groen

Ben jij een echt buitenmens en kom je helemaal tot jezelf tussen het groen? Dan is vakantiepark Resort Veluwe de ultieme bestemming. Gelegen in de bossen van Garderen, midden op de Veluwe vind je Resort Veluwe, een écht familiepark.

Met een binnen- en buitenzwembad, een in- en outdoor speeltuin, 4 fun bowlingbanen, allerlei sport- en speelvelden én een aangelegen klimpark is er genoeg te beleven voor het hele gezin. Geniet van al het groen om je heen, maak een wandeling door het Speulderbos of breng een bezoek aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

100%NL Magazine TopParken

Vertier op het water

Als je ergens tot rust kunt komen, is het op Park Westerkogge. Dit prachtige vakantiepark is hét vakantiepark voor waterliefhebbers en ligt in het Noord-Hollandse Berkhout.

Als vis- en waterliefhebber ben je helemaal in je element en doordat je beschikt over je eigen vakantiehuis, hoef je bijna geen andere mensen tegen te komen. Ontdek de gezellige dorpen en steden rondom het park of ga varen op het IJsselmeer en Markermeer.

100%NL Magazine TopParken

Huisje in de heuvels

Een vakantie vieren in eigen land en toch het gevoel hebben dat je in het buitenland bent? Dan is Résidence Valkenburg de perfecte keuze! Op een unieke locatie in het zuidelijkste puntje van Nederland vind je dit prachtige vakantiepark.

Ook hier is weer ontzettend veel te beleven. Zo vind je er een speeltuin en een restaurant in Ibiza style. Maar ook buiten het park hoef je je geen moment te vervelen. Een dagje winkelen in Maastricht, het pittoreske Valkenburg en een prachtig heuvellandschap liggen om de hoek!

100%NL Magazine TopParken

Win een minivakantie bij TopParken!

Ben jij ook zo toe aan een mini-break met het hele gezin? Dan is dit je kans! Want door simpelweg je in te schrijven voor de nieuwsbrief van TopParken maak jij kans op een weekend of midweek weg op één van de vakantieparken van TopParken!

Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en kans te maken op een minivakantie!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met TopParken