100%NL Magazine topbloemen

Zó beleef je dit jaar (thuis) een geweldige Valentijnsdag!

Valentijnsdag is om de hoek, maar de meest romantische dag van het jaar zal er dit jaar héél anders uitzien dan we gewend zijn. Een romantisch diner in een chique restaurant, een dagje naar de sauna of een overnachting in een mooi hotel is dit jaar helaas niet mogelijk. Maar dat betekent niet dat we onze liefde niet kunnen verrassen!

Romantisch boeket

We moeten er dit jaar dus maar het beste van maken en de romantiek in huis halen. En hoe pak je dit precies aan? Allereerst kun je beginnen met het bestellen van een prachtig Valentijns boeket. Denk aan rozen, gerbera’s of andere romantische bloemen. Deze kun je heel gemakkelijk bestellen via Topboemen.nl. mét speciale Valentijnsdag korting. Alle lovebirds ontvangen dit jaar zelfs € 3,50 korting op een prachtig Valentijnsboeket. Bestel het boeket alvast, dan ben je in ieder geval verzekerd van een leuke verrassing. 😉

Favoriete maaltijd

We kunnen dan wel niet uiteten, je kunt ook thuis heel romantisch dineren! Bestel een Valentijns maaltijd bij je favoriete restaurant of ga zelf in de keuken aan de slag met een heerlijk feestmaal. Eindig met een overheerlijk toetje die je samen met je geliefde opeet. Romantisch!

Kleine verrassing

Een bon van zijn/haar favoriete kledingwinkel, chocolade, een lekkere douchegel of een andere leuke verrassing. Bij Topgeschenken.nl kun je uit een heleboel leuke cadeautjes kiezen. Het hoeft niet duur te zijn, maar een cadeautje krijgen en geven op Valentijnsdag is toch een geluksmomentje die je nog lang koestert.

Geheime aanbidder

Het kan natuurlijk ook dat je niet samenwoont met je liefje, maar je hem of haar wel graag wilt verrassen met iets leuks. Kies voor een brievenbus cadeau of gewoon een cadeau die aan de deur wordt gebracht. Ben je iemands geheime aanbidder? Dan kun je bij Topbloemen.nl ook een boeket anoniem versturen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Topbloemen.