100%NL Magazine Villa Pardoes

Gun een gezin met een ernstig ziek kind een gratis droomvakantie bij Villa Pardoes!

Als je een ernstig ziek kind hebt of kent, dat de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar heeft, in een gezin woonachtig in Nederland, meld hen dan snel aan bij Villa Pardoes voor een vakantieweek zonder zorgen!

Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen. Hier kan het hele gezin even op adem komen in een sprookjesachtige villa. Even geen gedokter, maar genieten. En ook niet onbelangrijk: het verblijf en alle uitstapjes kosten geen euro!

Ridders en Barbies

Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom de PicknickPlaats. Het gebouw heeft de vorm van een slak op een bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen, soms tot laat in de avond.

In Villa Pardoes worden avonturen samen beleefd. Met familie en vrienden. Met ridders, met Barbies en de sprookjes van 1001 Nacht komen er tot leven. Villa Pardoes is voor een weekje het warme nest waar je thuiskomt na een dag vol leuke activiteiten.

Denk je dat je een gezin bent of kent die in aanmerking komt? Ga dan snel naar villapardoes.nl/delen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Villa Pardoes