100%NL Magazine golf

Golfen voor het goede doel; durf jij het op te nemen tegen Richard Krajicek?

Maandag 15 juli a.s. vindt het Krajicek Golf Tournament plaats. Een sportieve en gezellige dag waarvan alle opbrengsten ten goede komen aan de Krajicek Foundation.

Het Krajicek Golf Tournament vindt plaats op een van de mooiste en oudste banen van Nederland: de Utrechtse Golf Club ‘De Pan’. De fairways van ‘De Pan’ strekken zich uit over een glooiend terrein en ligt als een verborgen juweel in een ongerepte natuur.

Hoe ziet het programma er die dag uit? Om 12:45 uur vertrekken alle teams naar de holes. De start wordt bepaald op basis van shotgun. Bij de registratie horen de teams vanaf welke hole ze zullen starten. Om 13:00 uur is het Tee Time en begint het toernooi! Na een aantal uur en verschillende holes verder is het om 17:30 uur tijd voor een borrel en is er gelegenheid om om te kleden, want om 18:30 uur start het diner! Om 20:00 uur start de veiling & de prijsuitreiking en wordt er bekend gemaakt welk team de winnaar is van het toernooi! Hier hoort natuurlijk een mooie prijs bij! Om 21:00 uur wordt de dag afgesloten en kan er teruggekeken worden op een geslaagde dag!

Tijdens het Krajicek Golf Tournament is er ruimte voor maximaal 22 teams. Daarom is het van belang om op tijd te reserveren! Een flight bestaat uit 4 personen en kost €2.500,- (excl. BTW). Naast de deelname aan deze fantastische dag zit hier ook een volledig verzorgde golfdag inclusief lunch en diner voor 4 personen bij inbegrepen. Alle opbrengsten komen ten goede aan de Krajicek Foundation.
Meer informatie vind je hier.

De Krajicek Foundation is opgericht door Richard Krajicek. Zijn droom is om kinderen in aandachtswijken in staat te stellen om dicht bij huis met elkaar te spelen en te sporten. Samen met haar partners draagt de Krajicek Foundation bij aan een betere toekomst van deze kinderen in Nederland en daarmee ook aan een sportieve, sociale samenleving. De afgelopen jaren heeft de Krajicek Foundation al vele successen geboekt, zoals de Playground van de Toekomst, de Krajicek SportEvents en de Koningsspelen. Met de opbrengst van het Krajicek Golf Tournament kunnen er weer een hoop kinderen met elkaar spelen en sporten!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Krajicek Foundation