100%NL Magazine bakplaat

HEBBEN: Na het gourmetten met déze bakplaat wil je nooit meer anders!

Kerst zonder gourmetten mag je eigenlijk niet eens kerst noemen. Veel Nederlanders pakken elk jaar weer trouw de bakplaat uit de kast en gooien er de lekkerste dingen op. Is jouw bakplaat inmiddels aan vervanging toe na een jarenlange trouwe dienst? Dan hebben wij een héle goede vervanger gevonden.

De nieuwe Princess Table Chef Triangle is niet alleen een must-have onder de bakplaten, maar is ook een echte eye-catcher op tafel. Het past helemaal bij de interieurtrend van nu waarbij driehoekig design helemaal hot is. En ook niet onbelangrijk: de bakplaat heeft een groot bakoppervlak van 50×42 cm! Zo ben je in ieder geval verzekerd van genoeg plek voor al dat heerlijks!

Deze nieuwe bakplaat van Princess heeft bovendien een 4-laagse granieten coating die ervoor zorgt dat je vlees, vis en groenten niet aan de bakplaat plakken. Boter of olie is dus helemaal niet meer nodig, waardoor je gezonder kunt koken. Gebruik je wel olie of boter of wil je af van het overtollige vet op de plaat? Het vetbakje onder aan de plaat zorgt dat alles automatisch wordt afgevoerd. Schoonmaken wordt zo ook een stuk makkelijker!

Genoeg redenen dus om je oude bakplaat weg te doen en dit pareltje ervoor in de plek aan te schaffen. We moeten er ten slotte samen een leuke Kerst van maken, weliswaar met wat minder mensen, maar wel met lekkerder eten!

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Princess.