100%NL Magazine wens

BIJZONDER: Attractie- en Vakantiepark Slagharen laat jouw grootste wens uitkomen!

Bladeren kleuren goudgeel en de warme trui wordt aangetrokken: de herfst is weer begonnen! Heb jij al plannen voor de herfstvakantie? Attractie- en Vakantiepark Slagharen laat namelijk dromen uitkomen deze herfst!

Tijdens de Western Wish Fall vanaf 9 oktober tot en met 8 november wordt Attractie- & Vakantiepark Slagharen verrijkt met de prachtige kleuren, lampjes en wensen. Er worden tal van leuke activiteiten georganiseerd.

Schaatsen, lampionnen, speurtochten en nog veel meer!

Doe mee met de spannende spookspeurtocht, verdwaald in het doolhof of geniet van de lampionnenoptocht. Natuurlijk kun je ook luisteren naar de prachtige verhalen van Farmer Frank over het Wilde Westen en de prairie. Er is zelfs een mogelijkheid om te schaatsen op een echte ijsbaan! Neem je eigen schaatsen mee, of huur je schaatsen en geniet in de Winter Western Village. Oh ja, vergeet na afloop niet om even lekker te smullen van een warme chocomel of glühwein.

Slagharen laat dromen uitkomen

Vanaf 9 oktober staat er ook een hele bijzondere boom op de prairie van Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Het gaat om een levensgrote wensboom!  Jong en oud kunnen hierin hun wensen ophangen. Iedere week wordt er een wens uit de boom gehaald die Attractie- en Vakantiepark Slagharen in vervulling laat gaan. Van wensen zoals een foto met Randy & Rosie, je favoriete influencer ontmoeten of luchtballon varen. Wat is jouw grootste wens? Vertel het Farmer Frank en hij hangt jouw wens in de boom. Ga naar de website van Attractie- en Vakantiepark Slagharen en vertel jouw wens!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Attractie- en Vakantiepark Slagharen.