hannah lanceert campagne: “Mijn huid verdient ieder seizoen de beste coach”

hannah lanceert campagne: “Mijn huid verdient ieder seizoen de beste coach”

Het Nederlandse merk hannah viert dit jaar haar 40-jarig jubileum waar de hannah bindweefselmassage al decennialang onderdeel van uitmaakt. Ieder jaar worden de huidcoaches getraind op deze bindweefseltechniek met vooruitstrevende inzichten. Deze intensieve massage is een up to date specialisme en anno 2019 nog steeds revolutionair te noemen. En dat is precies wat men verwacht van hannah. Niet alleen zijn en blijven de producten baanbrekend, ook de behandelingen en bijbehorende technieken zijn altijd actueel. De missie van hannah zie je terug in elke tak van sport. Vrouwen in hun kracht zetten, want zelfverzekerdheid is echte beauty. Een mooie, gave huid kan zeker daartoe bijdragen. Zo is hannah hoofdsponsor van Miss Nederland en met hun nieuwe campagne zetten zij twee jonge sportheldinnen, hockeyster Lidewij Welten en schaatsster Antoinette de Jong, in het zonnetje!

Sporten, ook onmisbaar voor de huid

Sinds 1979 is hannah de visionair in Nederland op het gebied van huidverbetering door de befaamde bindweefselmassage en de hoogwaardige producten van Nederlandse bodem. Onder het motto “Geef je huid een kans” wordt iedere dag met veel passie gewerkt aan huidverbetering door zo’n 450 huidcoaches verspreid over Nederland. Een huidcoach die volgens het hannah concept werkt doet veel meer dan alleen het structureel verzorgen van de huid. Zij coacht immers haar cliënten op meerdere fronten en met empathie, op de weg naar een gezonde, vitale en mooie huid. Je verdient het beste in huidverbetering en iedere huid behoeft een andere aanpak. Samen met een huidcoach wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld met als doel het allerbeste uit je huid te halen. Door tijdens de behandelingen bij de huidcoach én thuis zelf te werken volgens het hannah systeem voor huidverbetering, wordt de huid dagelijks aan het werk gezet om een betere conditie te krijgen. Dit is net zo onmisbaar als sporten voor het hele lichaam!

 Let’s work out

Men is lid van een sportvereniging of gaat naar de sportschool om de lichamelijke conditie te verbeteren en te behouden. Door regelmatig te sporten verbeter je niet alleen de conditie, maar ook de algehele gezondheid. Om je huidconditie te verbeteren en op een gezond peil te houden, is een frequent bezoek aan de huidcoach van groot belang. Door regelmatig een behandeling te ondergaan inclusief bindweefselmassage geef je de huid dus een goede work-out!

Lidewij Welten: Ik gebruik eigenlijk niet heel veel make-up, maar met hannah Touch of Colour heb je een natuurlijke egale gloed, waardoor je huid meteen straalt en je eigenlijk verder alleen nog maar een mascara nodig hebt om er goed uit te zien. Daarnaast ben ik fan van de Enzymatic Skin Peeling. Doordat ik vaak in een vliegtuig zit, merk ik dat mijn huid daar soms onrustig van wordt. Ik gebruik dan graag de Enzymatic Skin Peeling om mijn huid weer op te frissen. De dag van de shoot bij William Rutten (vaste fotograaf van hannah) was echt een topdag. Veel gelachen en gaaf om met dit team een campagne voor het mooiste huidverbeteringsmerk van Nederland te mogen maken.”

Antoinette de Jong: De hannah Cleansing Clay is mijn favoriete product dat mijn huid zuivert na een dag hard trainen. En de Personal Choice geeft mij het laatste zetje om de dag goed te beginnen. Ik vind het iedere keer weer fijn om tussen mijn reizen en wedstrijden door naar hannah te gaan. Ze verzorgen mijn huid perfect en het geeft zichtbaar resultaat, zodat ik er op de baan en tijdens mijn tv interviews weer goed uitzie. Ik vind het belangrijk om er als topsportster goed en verzorgd uit te zien, ook tijdens mijn vele trainingen en wedstrijden…” 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met hannah