100%NL Magazine zus

Waarom het hebben van een zus je een beter mens maakt

Het hebben van een zus is een verrijking van je leven. Nu blijkt uit onderzoek dat als jij een zus hebt, dit je ook nog een beter mens maakt!

Uit een onderzoek van The Journal of Family blijkt dat het hebben van een zus helpt bij een positieve mentale gezondheid! Dit maakt je een beter mens. Mensen met een zus zijn over het algemeen een stuk socialer, beter in communiceren én empathischer! Maar er zijn nog een aantal redenen waarom het gewoon superfijn is om een zus in je leven te hebben.

Communicatie

Als je een zus hebt moet je hier goed opgewassen tegen zijn. Daarom helpt het hebben van een zus bij het ontwikkelen van je communicatie.

Probleemoplossend

Een zus is er in goede, en in slechte tijden, ze is er altijd voor je. Als jij in de problemen zit? Bel je zus. Van jongs af aan helpt ze jou en gaat ze voor jou door het vuur.

Adviezen

Vrouwen in het algemeen, en zeker zussen weten altijd alles beter! Daarom helpen ze jou altijd en hebben ze vaak de allerbeste adviezen voor ieder probleem!

Al met al mag je je gelukkig rekenen met een zus! Want voor welk vuur je ook komt te staan, deze vrouw zal altijd voor je klaar staan!

Beeld: iStock Bron: Beautify