100%NL Magazine Ripley's Amsterdam

Dit bijzondere museum moet je bezocht hebben deze herfstvakantie!

Heb je nog geen plannen voor deze herfstvakantie? Dan kun je een dagje Amsterdam zeker toevoegen aan je planning! Daar vind je namelijk het unieke museum Ripley's Believe It or Not! Dit Amsterdamse museum, dat tegelijkertijd eigenlijk ook een attractie is, toont 's werelds meest opmerkelijke verzameling van natuurlijke, wetenschappelijke, artistieke en menselijke eigenaardigheden.

Bovendien ontmoet je in Ripley’s Believe It or Not! mensen die in het boek van Guinness World Records staan en ontdek je verhalen over zeldzame kunstwerken verzameld door de ontdekkings- en wereldreiziger, Robert Ripley. Maak een foto naast de langste man die ooit op deze aarde heeft rondgelopen of loop door de enige Space Tunnel die je in Nederland kunt vinden. Speel met optische illusies en interactieve mind-games of ga in een gigantische houten klomp zitten in Ripley’s Believe It or Not!. Niets is te gek in het bijzondere museum!

Na jouw bezoek aan het museumgedeelte van Ripley’s Believe It or Not!, kun je ontspannen in de 500 m2 grote lounge met een heerlijk drankje en genieten van een prachtig uitzicht op de Dam. Zeker een aanrader om met het hele gezin heen te gaan! Leerzaam en leuk. 😉

Als 100%NL Magazine lezer krijg je ook nog eens 20% korting op een kaartje voor Ripley’s Believe It or Not! Koop nu je tickets op de website van Ripley’s Believe It or Not! vul de kortingscode 100%NL in en koop je tickets met korting!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Tours & Tickets.