Dít is de beste manier om teken weg te houden bij je hond!

Dít is de beste manier om teken weg te houden bij je hond!

Een hond beschouwen we als familie. De trouwe viervoeter wil je natuurlijk zo lang mogelijk bij je houden. Daarom is het ook belangrijk dat hij/zij dezelfde zorg krijgt als alle andere familieleden! LEAF Animal Care biedt deze zorg voor de hond met een uitgebreid assortiment aan biologische producten, gericht op de spijsvertering, bewegingsstelsel, luchtwegen, huid, vacht en gedrag.

Net als dat wij mensen vitaminen en voedingssupplementen slikken, is het ook belangrijk dat je hond dagelijks de nodige belangrijke vitaminen binnenkrijgt. Denk bijvoorbeeld aan omega-3 vetzuren voor een gezonde huid en glanzende vacht of geef een boost aan het immuunsysteem van je hond met 100% zwarte komijn. De producten voeg je gemakkelijk toe aan het voer van je hond. Zo proeft hij er zelf niks van, maar krijgt hij wel de vitaminen binnen.

Ook op het gebied van teken ben je beter af met een biologisch product. Veel vlooien- en tekenproducten voor honden kunnen chemische stoffen bevatten die schadelijk zijn voor je hond. Neem daarom ook geen risico en gebruik een biologisch vlooien- en tekenproduct van LEAF Animal Care op basis van alcohol die niet schadelijk is voor je viervoeter. Gebruik deze in combinatie met de omgevingsspray voor het beste resultaat. Je hond zal je dankbaar zijn!

Wil jij je hond ook de beste zorg bieden? Bekijk hier het hele assortiment van LEAF Animal Care en gebruik nu de kortingscode LEAF voor gratis verzending!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met LEAF Animal Care.