100%NL Magazine honden evenement

Bedank je viervoeter voor z’n liefde met dit geweldige honden evenement!

Als er iemand is die je elke dag onvoorwaardelijke liefde geeft, dan is het wel je trouwe viervoeter. De band tussen hond en baasje is heel bijzonder en daarom mag dit best gevierd of zelfs versterkt worden. Dat is de reden waarom Vitakraft een bijzonder evenement organiseert voor jou en je hond!

Beste vriend

Onze hond is onze beste vriend waar we lief en leed mee kunnen delen. Daarom zet Vitakraft uit liefde voor honden maar al te graag de viervoeters in het zonnetjes tijdens het Vitakraft Pets’ Experience event. Op deze dag vieren we samen de vriendschap tussen jou en je lieve hond.

Leuke dag

Je beleeft een onvergetelijke dag op zaterdag 2 oktober op Aeres MBO Barneveld waar Vitakraft een uiteenlopend programma heeft opgezet. Hier kun je een heerlijke wandeling maken met je hond, maar ook meedoen aan hondenspellen of workshops en lezingen bijwonen. Voor slechts € 5 p.p. kun jij een heerlijke dag beleven met het hele gezin en natuurlijk je trouwe viervoeter.

Ben jij net zo enthousiast geworden als ons? Je kunt je nu hier aanmelden voor dit geweldige evenement. Klik hier voor het hele programma.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vitakraft.