Beleef de ultieme Valentijnsdag experience bij House of Valentine!

Beleef de ultieme Valentijnsdag experience bij House of Valentine!

Heb jij nog geen leuke Valentijnsdate kunnen bedenken? Breng dan een bezoekje aan Buddha to Buddha’s House of Valentine. In dit bijzondere Valentijnscafé beleef je namelijk een date om nooit te vergeten!

Valentijnsdag staat natuurlijk voor de deur, (het is vrijdag al!), en daarom wordt het tijd om iets ludieks te bedenken voor jouw geliefde. In Buddha to Buddha’s House of Valentine kun je in maar liefst vier zones de ultieme dating experience beleven. Je hebt The Safe Zone, The Truth Zone, The Intimate Zone en The Free Zone.

Reserveren?

Bovendien is er een tarotkaartlezeres aanwezig, een kinky ballenbak en word je voorzien van een gratis drankje. Tot en met vrijdag 14 februari kun je nog verzekerd zijn van een plekje door hier te reserveren. Maar wees wel snel, want vol = vol. Alles voor jouw grote liefde toch. 😉

Ben je single en zoek je nog een leuke date? Niet getreurd! Je kunt nu namelijk kans maken op een date met niemand minder dan Dave Roelvink! Ga snel naar de Instagrampagina van Buddha to Buddha en maak kans!

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.