Is jouw huisdier ook zo talentvol? Deel het en maak kans op 1000 euro shoptegoed!

Is jouw huisdier ook zo talentvol? Deel het en maak kans op 1000 euro shoptegoed!

Ben jij ook zo’n dierenliefhebber die de héle dag naar schattige dierenvideo’s kan kijken? Of ben jij juist degene die de video’s maakt? Of beide! Dan word jij waarschijnlijk heel blij van de nieuwe actie van Pets Place: film je huisdier en win € 1000 shoptegoed!

Pets Place zoekt de meest talentvolle huisdieren van Nederland! Zingt jouw huisdier ook de sterren van de hemel, kan hij enorm veel trucjes of is hij een echt racemonster net als deze stoere hond hieronder? Dan maakt jouw huisdier kans op de titel Podiumbeest 2020 en ben jij als baasje € 1000 shoptegoed rijker.

Hoe zet je jouw dier in de spotlights?

  • Film het talent van je dier! Gewoon thuis, of in één van onze Pets Place winkels: daar staat een geweldige podiumbeest spotlight klaar!
  • Deel het filmpje op Instagram of Facebook met hashtag #podiumbeest. We plaatsen álle Instagram inzendingen & de leukste Facebook inzendingen op deze pagina!
  • Houd de Facebook en Instagram van Pets Place in de gaten, want eind september maken ze de 25 genomineerden bekend die kans maken op de winst!

Bekijk hieronder en op de website van Pets Place alvast de leukste video’s van andere huisdieren. Misschien staat jouw huisdier hier straks ook wel tussen. 😉

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pets Place.