100%NL Magazine vrouw drinkt bier

De ideale vrouw drinkt bier, en dít is waarom!

Iedereen kent ze wel: de bierdrinkende vrouwen. En wat blijkt? De ideale vrouw drinkt bier. Wij zetten deze vrouwen graag in het zonnetje, want échte vrouwen drinken bier! Ben jij altijd degene die een heerlijk ijskoud biertje besteld op het terras, in tegenstelling tot je vriendinnen? Dan herken jij je vast in deze punten!

Allemansvriend

Op feestjes vermaak jij je opperbest! Je hebt namelijk niet alleen de leukste tijd met je vriendinnen, maar mengt je ook goed tussen de mannen! Een soort one of the guys. En dat komt natuurlijk helemaal goed uit, want welke man vindt het nu niet leuk als zijn vriendin goed valt bij de vriendengroep!

Makkelijk in de omgang

Je drankje te droog of juist weer te zoet? Geen probleem bij jou! Jij bent niet moeilijk en past je overal gemakkelijk aan.

Ideale date-partner

Naast dat je super makkelijk in de omgang bent, ben je ook een van de gemakkelijkste dates om mee te nemen. Want uiteindelijk belanden jullie toch wel in de bierbrouwerij. Samen met je crush allerlei verschillende biertjes proeven, de ideale date!

Geen big spender

En nog een hele gunstige bijkomstigheid: voor twintig euro heb jij genoeg biertjes achter je kiezen, terwijl je vriendinnen voor een Long Island €11,- moeten aftikken. Ka-ching!

Beeld: iStock Bron: Beautify