100%NL Magazine Smartewaressgroup

Het bestaat echt: een kachel die je warm houdt én mooi past in je interieur

Alle koukleumen opgelet: er is nu een kachel die je niet alleen heerlijk warm houdt, maar ook nog eens perfect past in je interieur. Maak kennis met De Princess 347000 Smart Heating & Cooling Tower.

Heerlijk warm

De nachten zijn lang, de dagen zijn kort. Onze huid wordt droger en we kleden ons steeds warmer. Het wordt koud! De herfst is in volle gang en we kunnen ons opmaken voor een strenge winter.

Voor de koukleumen onder ons is het soms echt overleven. Een goede kachel is dan echt een must. Met De Princess 347000 Smart Heating & Cooling Tower hoef jij in ieder geval geen kou meer te lijden.

Perfect voor je in je interieur!

Waar je normaal gesproken de kacheltjes het liefst verstopt of schuil zet achter een muur is het met De Princess 347000 Smart Heating & Cooling Tower een heel ander verhaal. Deze kachel is zó mooi, deze mag gezien worden!

Het slanke, zwarte model past gemakkelijk in ieder interieur en is een echte eyecatcher.

Niet alleen voor de winter

Deze Smart Heating & Cooling Tower hoef je nooit op te bergen na één seizoen. Met de ‘Heating’ stand ervaar je namelijk lekkere verwarming tijdens koude dagen en wanneer het warm wordt buiten, hoef je enkel over te schakelen naar de ‘Cooling’ stand om te genieten van een frisse koele bries. Zo creëer jij het hele jaar door een ideaal binnenklimaat.

Op afstand te bedienen

Natuurlijk is deze kachel ook voorzien van de laatste technologie. Altijd thuiskomen in een fijne warme woning? Zelfs als je niet thuis bent kun je via de HomeWizard Climate app op je smartphone de Smart Tower bedienen. Daarnaast kun je deze topper ook besturen zonder van de bank af te komen, dankzij de meegeleverde afstandsbediening óf voice control. De vele bedieningsmogelijkheden maken het gebruik van de Princess Smart Heating & Cooling Tower net zo flexibel als het apparaat zelf!

Meer informatie over De Princess 347000 Smart Heating & Cooling Tower? Dat lees je hier!

100%NL Magazine Smartewaressgroup

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Smartwaresgroup