100%NL Magazine

2e Kerstdag: de ideale dag om kerstfilms te kijken!

Als er één dag in het jaar is waarop je ongegeneerd jezelf op de bank kan laten neerploffen is het 2e Kerstdag wel! Lampjes van de kerstboom aan, warme chocolademelk met slagroom, een plaidje én...een kerstfilm. Genieten geblazen! Wij zetten de mooiste kerstfilms voor jou op een rijtje.

The Knight Before Christmas

Droom weg bij deze ultieme romantische kerstfilm! Een middeleeuwse ridder wordt op magische wijze getransporteerd, en dan ontmoet hij de scheikundelerares die de liefde heeft opgegeven. Love is in the air!

A Christmas Prince: The Royal Baby

Deze film is het vervolg van A Christmas Prince en A Christmas Prince: The Royal Wedding. Koningin Amber en Koning Richard zijn in blijde verwachting van hun eerste kindje, maar er zijn nog heel wat hobbels te nemen op hun weg. Heb je tijd over? Kijk dan zeker de 1e twee films ook!

Holiday in the Wild

Kate Conrad wordt vlak voor de feestdagen verlaten door haar man en reist af naar het magische Afrika. Daar ontmoet ze de ruige Derek en je snapt het wel…ze worden verliefd! Een prachtig verhaal in een nog mooiere natuur!

Let it Snow

Als er een sneeuwstorm op kerstavond een kleine stad teistert, heeft dit grote gevolgen voor vriendschappen en natuurlijk…de liefde.