100%NL Magazine Julianatoren

Ultiem dagje uit met de kids: Kinderpretpark Julianatoren!

Voor het Noorden en het Zuiden van Nederland zijn de schoolvakanties al begonnen en ook Regio Midden Nederland mag al bijna genieten van de zomervakantie! Nog geen plannen gemaakt om samen met de kinderen iets leuks te ondernemen? Kom dan naar de ‘Jul & Julia Zomerweken’ in Kinderpretpark Julianatoren!

Jul & Julia nemen je kindjes mee op wereldreis in de spectaculaire parkshow ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’. Echte cowboys en cowgirls kunnen de stoere cowboydans leren in Jul’s Wild West Show. Ga limbodansen met Meneer Kaasgaaf en swing mee met Mevrouw Suikerspin tijdens haar Mexicaanse Dansshow of kijk hoe zij de lekkerste gerechten bereid tijdens haar kookshow. Rijd als een echte cowboy op je paard door het Wilde Westen en draai mee in een reuze sombrero. Julianatoren, te gek!

De centrale ligging van het kinderpretpark in Nederland zorgt voor een goede bereikbaarheid vanuit elke provincie. De kinderen zijn gegarandeerd de hele dag zoet met 60 te gekke attracties waarvan velen ook geschikt voor de dappere ouders.

Tijdens de Zomeravonden op zaterdag 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus geniet je extra lang van de zomerse sferen in het pretpark. Het pretpark is dan tot maar liefst 20:00 uur geopend! Met elke avond een ander thema. Zo ga je genieten van de thema’s: piraten, sprookjes, wilde westen, safari en komt op de laatste avond Woezel & Pip op bezoek!

https://www.instagram.com/p/BzN06NYoqnT/

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Julianatoren