Door deze kleding kunnen wij niet meer wachten op het najaar!

Door deze kleding kunnen wij niet meer wachten op het najaar!

Afgelopen maand presenteerde C&A haar nieuwe herfst/winter collectie in de Duitse stad Essen en wij waren erbij! En geloof het of niet: ondanks dat de zomer nog moet beginnen, krijgen wij van deze collectie spontaan zin in het najaar!

Op de catwalk zagen we een hele veelzijdige collectie voorbij komen met een heel divers kleurenpallet. C&A is er voor alle maten en leeftijden! C&A laat met haar collectie zien: We believe in fashion! Wij geloven natuurlijk ook in mode én (helemaal) na het zien van deze collectie, zeker ook in C&A!

Clockhouse

De show begint met de jongerencollectie van C&A: Clockhouse. Modellen showen ons de nieuwste trends op het gebied van kleding voor het aankomende najaar. In deze collectie zien we veel felle neonkleuren die op een stoere manier gecombineerd worden met zwart en metallic.

Stralend rood

Een kleur die we veel voorbij zien komen is rood. De looks op de catwalk worden gecombineerd op een stoere, vrouwelijke manier. Ook leuk: de ruit is aankomend najaar weer helemaal terug. Hier zien wij ons zelf zeker in rond paraderen deze winter!

Lekker warm

Op de catwalk zien we stijlvolle mantels voorbij komen in ruitjesprint, maar ook in mooie nude-tonen. Deze worden weer heel fijn gecombineerd met tinten als donkergroen en oranje. Ook komen er heerlijke truien voorbij. Deze winter kun je er  lekker warm bij zitten, zonder daarbij in te hoeven leveren op stijl.

Tijd voor een feestje!

Wanneer de feestcollectie getoond wordt is het even stil in de zaal, want wat is dit een toffe collectie! Voor ieder wat wils, van lange jurken in de prachtigste stoffen, tot hippe jumpsuits en mooie blazers. Ook hier ontbreken de metallics en glitters zeker niet. De blikvanger vinden wij deze prachtige blazerjurk met bronzen pailletten. Het is dit najaar tijd om te stralen!

 

Wij kunnen niet wachten om deze prachtige kleding te shoppen.

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met C&A