100%NL Magazine Cooqing

Koken op sterrenniveau? Dit is hét leukste cadeau voor elke hobbykok!

Altijd al willen weten hoe het er aan toe gaat in een echt restaurant met sterren? Of ken jij iemand die het een ultieme ervaring zou vinden om eens onder begeleiding van een echte topkok te koken voor vrienden? Dan is de Cooqing-voucher het ultieme kado deze feestdagen!

Met Cooqing kun je een ware kook-ervaring kado geven! Want met de Cooqing-voucher wordt je chefkok voor een dag! Je loopt van ‘s ochtends tot ‘s avonds mee tot na het toetje geserveerd is, of je loopt alleen de avond in kwestie mee met de chef om te observeren en mee te helpen. Leer nieuwe kooktechnieken, nieuwe manieren van opdienen en ontdek welke bijzondere smaken je kunt combineren! Allemaal in één unieke avond om nooit te vergeten!

Cooqing

Vanaf het moment dat je via Cooqing.nl de voucher ter waarde van 89 euro hebt gekocht en geactiveerd op de website, neem je contact op met de chef van het door jou gekozen restaurant dat bij Cooqing aangesloten zit. Koken doe je voor minimaal 4 personen, maar kan ook voor veertig of zelfs meer, afhankelijk van het restaurant. Met de chef bespreek je de datum en de wijze waarop je bij het kookproces betrokken wilt en kunt worden. Dat kan verschillen per restaurant.

Het ultieme kado voor elke hobbykok!

Het is een geweldige ervaring om iemand kado te doen deze feestdagen! Maar ook voor degenen die het kado gegeven hebben is er genoeg te genieten, want zij mogen van het eindresultaat proeven!

Vind jouw Cooqing-voucher op www.cooqing.nl en geef iemand deze speciale dag om nooit te vergeten!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Cooqing