100%NL Magazine hannah huidcoach

Door de lockdown heeft je huid het zwaar te verduren en dit is waarom!

De lockdown heeft niet alleen veel van ons, maar ook van onze huid gevraagd. Het vele thuiswerken met de verwarming aan droogt onze huid ontzettend uit. Bovendien komen we minder vaak buiten en krijgen we minder vitamine d binnen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die vervelende mondmaskers! Gelukkig heeft de hannah huidcoach een paar goede tips zodat je al deze huidproblemen kunt voorkomen en bestrijden.

Reiniging

Wat veel mensen niet weten óf vaak vergeten is dat je de huid twee keer per dag moet reinigen. Veel mensen houden het namelijk bij eenmaal daags of reinigen het gezicht helemaal niet. Het reinigen van je huid is nodig om al het vuil van je gezicht te verwijderen. Je wordt namelijk dagelijks blootgesteld aan vuil zoals uitlaatgassen, stof, zweet, talg en make-up. Gebruik daarom een Cleansing Oil die de huid kalmeert en niet uitdroogt.

Onzuiverheden

Vooral mensen met een vette huid hebben vaak last van onzuiverheden. Hiervoor kun je het beste een Pro Active Mask en Overnight Cream gebruiken. Deze zijn speciaal ontwikkeld om de onzuivere en onrustige huid te verbeteren. Werken ook heel goed bij maskne, acne die ontstaat door het dragen van een mondmasker.

Hydratatie

Het hydrateren van de huid is ook erg belangrijk, vooral bij een droge huid. Je merkt het al gauw aan je huid als deze vochtarm is. Je huid voelt trekkerig en is dof en schilferig. Naast dat het drinken van voldoende water heel erg belangrijk is, kun je je huid ook hydrateren met een hydraterende crème.

Meer tips & tricks voor de huid

Natuurlijk laten we ons het liefste adviseren door een huidcoach die onze huidproblemen het beste aanpakt. Maar voor nu moeten we het doen met deze tips. Zodra de deuren van de salons weer open gaan, kunnen we een veilig bezoek plannen. Check de salon locator op www.hannah.nl en vind een huidcoach bij jou in de buurt. Wil je nog meer tips & tricks? Volg @hannahhuidcoach op social media.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met hannah huidcoach.