100%NL Magazine Slagharen

Logeren in het Wilde Westen van Nederland? Dat kan tijdens het Hemelvaartweekend!

Het Hemelvaartweekend komt er weer aan! Heb jij nog geen plannen gemaakt? Wij hebben wel een leuk idee. Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat je ook heerlijk kunt overnachten op de prairie in Nederland. Even een paar dagen vertoeven in Het Wilde Westen met een leuk animatieprogramma voor de kinderen en boordevol restaurants die overheerlijk eten aan je deur brengen. Begint er al een belletje te rinkelen? We hebben het natuurlijk over Attractie- & Vakantiepark Slagharen!

Er is zoveel te doen!

Het attractiepark blijft helaas voorlopig nog gesloten, maar het Vakantiepark is gelukkig open voor families of gezinnen die even lekker vakantie willen vieren. Op het park mogen natuurlijk Randy & Rosie niet ontbreken en kunnen de kinderen de hele dag vertoeven in de kidsclub. Denk aan activiteiten als knutselen, picknicken, sport & spel en disco. Ieder weekend wordt er tevens een speurtocht, online bingo en quiz georganiseerd. Speciaal voor vakantieparkgasten mag Attractie- & Vakantiepark Slagharen ook de attracties Convoy Race, Merry Go Mad en The Passepartout Explorer openen!

Samen herinneringen maken

Samen herinneringen maken wordt helemaal compleet met een potje midgetgolf, tevens inclusief tijdens jullie verblijf. Daarnaast is voor de waterliefhebbers Sunny Beach geopend. Voor gasten van het vakantiepark zijn de restaurants geopend voor het bezorgen van ontbijtjes, gourmetschotels of bijvoorbeeld een borrelbox bij de vakantiewoning. Voor de echte smulpapen is er een variatie aan take-away gerechten in de Cartwright’s.

Ontdek de mooie omgeving

De omgeving ontdekken? Geen probleem! Er zijn nog veel meer dingen waar je van kunt genieten tijdens het verblijf op het vakantiepark. Slagharen ligt in het groene Vechtdal, een natuurrijke, groene en gastvrije omgeving waar je echt tot rust kunt komen. Je kunt er fietsen, mountainbiken, wandelen of varen over de vecht. Vergeet ook zeker niet om een uitstapje te maken naar de omliggende dorpen zoals Hardenberg of Ommen.

Een cadeautje speciaal voor jou

Kortom, een onvergetelijk verblijf is nog steeds gegarandeerd. Om het nóg leuker te maken, krijg je bij het maken van een boeking vrijkaartjes om het volledige attractiepark later dit seizoen alsnog te bezoeken. Waar wacht je nog op? Je hebt het verdiend! 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Attractie- & Vakantiepark Slagharen.