100%NL Magazine Oranjefonds

Maak nu kans op kaarten voor Soldaat van Oranje!

Al bijna 3 miljoen mensen beleefden in een 360 graden draaiende zaal het meeslepende verhaal van één van onze grootste verzetshelden: Erik Hazelhoff Roelfzema. We hebben het natuurlijk over Soldaat van Oranje! Zou jij dolgraag eens Soldaat van Oranje - De Musical willen bezoeken? Je hebt nu kans om kaartjes te winnen!

Het Oranje Fonds steunt sociale projecten in Nederland die mensen met elkaar verbinden en ervoor zorgen dat iedereen mee kan doen in onze samenleving. Zo krijgen eenzame ouderen een maatje, worden arme gezinnen uit de schulden geholpen, bieden vrijwilligers in het hospice een luisterend oor en brengt de buurttuin mensen bij elkaar. Vrijwilligers hebben daarin een onmisbare rol en dat stimuleert het Oranje Fonds bijvoorbeeld met NLdoet en Maatjes Gezocht. Maar ook Burendag! Op Burendag komen buurtbewoners in het hele land samen om elkaar beter te leren kennen. Samen met alle donateurs en partners wil het Oranje Fonds ervoor zorgen dat niemand in Nederland er alleen voor staat. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het fonds.

Kaartjes winnen!

Als je voor 1 juli 2019 Vriend (donateur) wordt van het Oranje Fonds, maak je kans op twee kaartjes voor de musical Soldaat van Oranje. Zo help je mensen in Nederland die het nodig hebben en maak je tegelijkertijd kans op een onvergetelijk dagje uit! Bovendien ontvang je gratis een mooie set ansichtkaarten of een koninklijke verjaardagskalender. Doe je mee? Ga dan snel naar de website!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met het Oranje Fonds