100%NL Magazine hannah huidcoach

Mondkapjes irritatie: Voorkom maskne en ga voor een egale huid!

Mondkapjes en je huid gaan niet zo goed samen, maar voorlopig zijn we er nog niet vanaf. Vooral nu de maand mei is aangebroken, het langzaam warmer wordt, en de mondkapjes voor nog meer problemen voor onze huid kunnen zorgen is het belangrijk dat we onze huid verantwoord verzorgen. Wij laten jullie kennis maken met een nieuw serum speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de huid bij het dragen van mondkapjes. Wil jij ook de zomer ingaan met een egale en vlekkeloze huid? Lees dan snel verder!

Oplossing: Mondkapjes dragen zonder huidproblemen 

Door het dragen van mondkapjes komt er minder zuurstof bij de huid. Vooral wanneer het mondkapje voor een langere tijd gedragen wordt, kan het voor problemen zorgen. Het kan vooral irritaties, rode vlekken en jeuk veroorzaken. Door de krachtige antioxidant werking in het BeYOUty Serum van Hannah wordt de weerstand van de huid intensief verbeterd. Ook beschermt het je huid tegen schadelijke invloeden van onder andere luchtvervuiling, UV-straling of infraroodstraling en mondkapjes. De huid wordt hierdoor sterk en weerbaar, net wat we nodig hebben!

Pigmentvlekken laten verdwijnen

Een van de meest voorkomende problemen bij huidbeschadigingen, is dat de beschadiging vaak een rode of zelfs een blijvende vlek achterlaat. Het serum werkt ook oplichtend bij pigmentvlekken en pigmentverstoringen. Ookk voorkomt het serum het ontstaan hiervan. Het serum zorgt voor een egale huid zonder blijvende vlekken.

Mix en match!

Het BeYouty Serum laat zich perfect combineren met de overige hannah producten voor de gevoelige en/of onzuivere huid. Je kunt meerdere producten combineren voor het ultieme resultaat. Voor ieder huidprobleem is er een andere oplossing. Informeer naar je persoonlijke mogelijkheden en bespreek je problemen met een hannah huidcoach!