header_hair_oudennieuw

Bye bye pluizig haar: met deze tips is jouw haar partyproof!

Oud & Nieuw is dé gelegenheid om je nog even heerlijk uit te dossen. Met deze tips houd jij je haar pluisvrij en ga jij fabulous het nieuwe jaar in!

Als we de weersverwachtingen mogen geloven wordt het koud en nat deze dagen. En van koud en nat weer kan je haar erg pluizig worden. Heb jij hier ook zo’n last van? Met deze tips heb jij tijdens Oud & Nieuw een pluisvrij kapsel!

Douche niet te warm

Douche niet te warm! Het warme water doet je haar geen goed: het opent de haarschubben en droogt je haar enorm uit. Je hoeft natuurlijk geen ijsdouche te nemen, maar zet je kraan een beetje kouder!

Niet kammen als je haar nat is

Kam je haar niet als het nog nat is. Je haar is dan namelijk extra gevoelig en breekt sneller af als je het kamt. Beter is het om je haar vóór het douchen eerst even door te kammen.

Gebruik conditioner

Was jij je haar alleen met shampoo? Als je je haar alleen met shampoo wast, blijven je haarschubben open staan. Resultaat: pluizig haar. Dit kun je voorkomen door je wasbeurt af te sluiten met een conditioner, zodat je haarschubben weer sluiten.

Was het niet te vaak

Hoe verleidelijk ook: was je haar niet vaker dan twee of drie keer per week. Van te veel wassen droogt je haar enorm uit. Daarnaast raakt je haar aan veel wassen gewend. Hierdoor kan het dus sneller vet worden.

Niet wrijven

Wrijf jij je haar ook wel eens droog in een handdoek? Doe dit alsjeblieft niet! Dit beschadigd je haar enorm. Probeer alleen je puntjes wat droog te knijpen, maar doe verder niks. Je haar zal je dankbaar zijn!

Föhnen

De hitte van de föhn zorgt ervoor dat je haar uitdroogt en dus ook sneller afbreekt. Als jij van die pluizige coupe af wilt, kun je je haar daarom af en toe beter zonder föhn laten opdrogen. Heb je haast? Gebruik dan de koudere stand van de föhn.

Mooie, stralende partylokken

Wil jij met Oud & Nieuw ook van die mooie, stralende partyproof lokken? Dan kun je je haar natuurlijk altijd nog stijlen! Zorg er wel voor dat je haar goed droog is, voordat je begint met het stijlen van je haar! En gebruik van te voren een hittebeschermend product, om je haar tegen de hitte van de tang te beschermen.

Met de stijltang van Rowenta Fashion Stylist heb jij in no time prachtig stijle lokken! Deze stijltang glijdt moeiteloos door je haar. Dankzij de ultieme temperatuurcontrole en warmteverspreiding blijft je haar geweldig in vorm en wordt het van de wortels tot in de puntjes perfect gestyled! Wil jij liever volumineuze lokken? Naast stijlen, kun je je haar ook krullen met de Rowenta Fashion stylist! Van losse tot stevige krullen, het is allemaal aan jou! De stijltang is binnen 25 seconden warm en schakelt na 45 minuten vanzelf uit. Hallo, stralende partylokken!

header_rowentastijltang

Bron: etos.nl