Dít product maakt jouw haar binnen no-time droog, glanzend én beschermd

Dít product maakt jouw haar binnen no-time droog, glanzend én beschermd

Problemen met het feit dat je haar niet snel droog wordt, je fohn veel geluid maakt, je glans verdwijnt en je haar breekt? Dit product lijkt al die problemen te verhelpen en wel binnen een paar minuten.

Als je haar maar goed zit

Het kapsel is bij veel mensen hun visitekaartje en er wordt dan ook veel gedaan om dit iedere dag mooi, krullend, glanzend of stijl te showen aan de buitenwereld. Dat niet alleen, er wordt ook veel geld uitgegeven om er mooi uit te zien. Oliën, borstels, föhns, krultangen en stijltangen; alle vrouwelijke kamers staan er vol mee. Het merk en de producten waar iedereen al jaren bij zweert, zijn de producten van Dyson. Ze zijn niet alleen handig te gebruiken en goed voor je haar, alle producten zijn ook super mooi. De nieuwste collectie is Vinca blauw & rosé en daar droomt echt iedereen van.

Dyson haardroger

Dyson heeft niet alleen een stijltang en een multistyler op de markt gebracht, ook de haardroger is een enorme hit bij iedere vrouw en daar zijn meerdere redenen voor. De nieuwste Dyson Supersonic haardroger is speciaal ontworpen voor alle soorten haartypes en hij werkt krachtig en snel. De haardroger werkt anders dan andere föhns, want hij gebruikt een snelle, maar gecontroleerde luchtstroom, is ontworpen voor balans in de hand en hij is stiller dan andere haardrogers. Zo kun je je haar dus ook föhnen wanneer de rest van het huis nog slaapt. Vaak hoor je dat föhnen niet heel goed is voor je haar, maar door de intelligente hitteregeling in deze haardroger, wordt je haar beschermd tegen de hitte. Om het verder te beschermen meet de Dyson Supersonic de luchttemperatuur over 40 keer per seconde en dat voorkomt hittebeschadiging. Zo behoud je die prachtige glans en dat is toch wat iedereen wil?

Dyson Corrale stijltang en Dyson Airwrap multi-styler

De haardroger is het product waar iedereen bij zweert, maar daar blijft het niet bij. Ook de Dyson Corrale stijltang en Dyson Airwrap multi-styler vallen goed in de smaak bij alle vrouwen. Allebei de producten zijn geschikt voor alle haartypes en zorgt ervoor dat je haar niet beschadigd en glanzend blijft. Iets wat iedere vrouw natuurlijk graag wil. Bij de stijltang wordt de warmte en spanning gelijkmatig over de haarlok verdeeld en daardoor is er minder hitte nodig, dus minder beschadiging van het haar. De multi-styler heeft meerdere opzetstukken, waarvan de nieuwe Coanda gladmakende droger een 2-in-1 opzetstuk is. Enerzijds kan je het gebruiken om je haar te drogen en anderzijds om pluizig haar te verbergen en ook dat zorgt voor minder schade aan het haar. Een echte musthave voor iedere vrouw dus. Hoe leuk is het om dit aan jezelf cadeau te doen? Of om te krijgen natuurlijk.

Wil je graag een van de haarstylingproducten proberen? Ga dan naar de Dyson Demo Store op het Koningsplein in Amsterdam. Dan kun je zelf kijken of deze geweldige producten geschikt zijn voor jou. De kans is groot dat je er gelijk een koopt, want wij deden hetzelfde.

Wil jij er voortaan prachtig bijlopen én wil jij je haar beschermen en glanzend houden? Hier koop je de geweldige haardroger. En heb jij interesse in de overige, nieuwe producten van Dyson? Die koop je hier.

Bron en Beeld: In samenwerking met Dyson