100%NL Magazine Kinderkleding The New Chapter
Delen

Altijd al je eigen kinderkleding willen ontwerpen? Dít is je kans!

Ben jij een creatieve moeder en is het altijd al jouw grote droom geweest om eigen kinderkleding te ontwerpen? Dan is dit een kans die je niet mag laten lopen!

Over The New Chapter

Elk nieuw leven dat op deze wereld komt, brengt een nieuw verhaal met zich mee. Als ouder sta je aan het begin van een reis met bladzijden die nog blanco zijn, maar snel gevuld zullen worden met kostbare herinneringen. Van de eerste lachjes tot de eerste stapjes en de avonturen op de peuterspeelzaal; elke ontwikkeling van jouw kind is een nieuw hoofdstuk in jouw eigen verhaal.

“The New Chapter” is ontstaan uit deze gedachte. Geïnspireerd op échte verhalen van ouders, net als jij. Gemaakt voor kinderen, om kind te zijn. Gecreëerd voor ieder nieuw hoofdstuk, groot of klein. Het vangt de magie van die bijzondere momenten in unieke prints en brengt deze tot leven in prachtige kledingcollecties voor kinderen van 0 tot 5 jaar.

Verhalen in prints vertalen

Bij The New Chapter draait alles om de kracht van echte verhalen. Geïnspireerd op unieke verhalen verhalen van inspirerende ouders en vertaalt deze naar handgeschilderde prints. Iedere print is uniek en staat symbool voor het typerende verhaal van een gezin waar andere ouders zich goed in kunnen herkennen. Deze prints schitteren in de verschillende collecties, die we “chapters” noemen.

100%NL Magazine The New Chapter

Trendy én duurzaam

Verhalen vertalen in printjes en deze weer verwerken in kledingcollecties voor kinderen gebeurd niet zomaar bij The New Chapter. Dit wordt gedaan met oog voor detail en gevoel voor stijl.

Het merk ontwerpt kledingstukken met oog voor detail en gevoel voor stijl, met duurzame materialen die rekening houden met zowel de wereld als de groei van kinderen. Deze kleertjes zijn niet alleen geschikt voor het huidige hoofdstuk, maar ook voor de volgende hoofdstukken in het leven van je kind, zoals een nieuw seizoen, een nieuw levensjaar of zelfs de komst van een tweede of derde kindje. De stoffen zijn zo zacht en comfortabel dat kinderen vrij kunnen bewegen en zich fijn voelen in hun kleding.

100%NL Magazine kinderkleding The New Chapter

Partner Up!

In elk chapter staat een moeder, samen met haar gezin, centraal. Via social media gaan we opzoek naar vrouwen die passen bij de normen en waarden van ons merk.

Via het Partner Up programma kun je jezelf opgeven om een collectie met ons te ontwerpen. Op basis van jouw verhaal, moodboard en kleurenpalet, creëren wij een unieke print. Deze print is het begin van een new chapter.

Ben jij actief op social media, heb je een passie voor mode en heeft jouw gezin een duidelijk eigen verhaal? Meld je aan via deze link: https://the-newchapter.com/pages/partner-up . En misschien schittert jouw gezin wel in de zomercollectie van 2025! 😊

Kinderkleding The New Chapter

Dit artikel is geschreven in samenwerking met The New Chapter

Delen