100%NL Magazine Kluswijs

Maak gemakkelijk zelf een bed- en speelhuisje!

Uit de babykamer gegroeid? Hoe je een echte leuke, lieve, stoere kinderkamer inricht, weten ze bij de jongste bouwmarkt van Nederland. KlusWijs geeft tips hoe je dit het best kunt aanpakken. En heeft alles in huis om er een succes van te maken.

Kleurenschema

Kies kleuren die passen bij de leeftijd en interesses van je kind. Heldere, felle kleuren vrolijken de kamer op. Pastelroze met mintgroen of lichtblauw met geel, geeft juist rust. KlusWijs kan meer dan 100.000 kleuren mengen, zodat je altijd vindt wat je zoekt.

Meubels

Kies meubels die veilig, comfortabel en praktisch zijn. Meubels die meegroeien – zoals een uitschuifbaar peuterbed – zijn handig. Of maak zelf een bed- en speelhuisje.

Opbergruimte

Zorg voor voldoende opbergruimte. Opbergbanken zijn handig en ook op schappen kun je veel kwijt. KlusWijs heeft een uitgebreid assortiment schapdragers, planken en maatwerkkasten.

Leeshoek

Zet een comfortabele stoel of bank in de kamer bij de boekenplank, met goede verlichting. Laat je adviseren hoe je de kamer het best en sfeervol kunt verlichten.

Speelhoek

Het is lekker om in de speelhoek een kleed of speelmat neer te leggen. Met een poppenhuis of tent zet je hun fantasie aan het werk.

Raamdecoratie

Laat het aansluiten bij de stijl en kleuren van de kamer. Verduisteringsgordijnen of -jaloezieën zorgen voor een betere slaap. Bij KlusWijs kies je uit een uitgebreid assortiment raamdecoratie.

Thema

Waar is je kind gek op? Dit kan een dier, hobby of personage zijn. Door eigen foto’s te gebruiken kun je zelf een uniek behang maken. En dit komt natuurlijk met een instructie hoe je het strak op de muur krijgt!

KlusWijs geeft vakkundig advies, zodat elke klus een succes wordt! Kijk voor een winkel bij jou in de buurt op www.kluswijs.nl

Dit artikel is geschreven in samenwerking met KlusWijs